Τετάρτη 23/10/2019

Προορίζονται για τη διενέργεια αντι-παρασιτικής θεραπείας και ειδικότερα για την ίαση ενός ευρέως φάσματος ασθενειών με μολυσματική βάση. Η συσκευή μπορεί να καταστρέψει τους εξής μικροοργανισμούς: Ιοί - 90 είδη Βακτήρια - 91 είδη Μύκητες - 61 είδη Η απλούστερη - 31 είδη Έλμινθες - 33 είδη

Κλινική αποτελεσματικότητα της θεραπείας είναι μεγαλύτερη από 85%: Είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι οι συσκευές Deta Ritm αντιμετωπίζουν με επιτυχία τις κάτωθι ασθένειες: Nοσήματα του καρδιαγγειακού συστήματος (υπέρταση, στηθάγχη, Tαχυκαρδία, οίδημα, φλεβίτιδα, κλπ.) Eνδοκρινικές διαταραχές Παθήσεις των νεφρών (πυελονεφρίτιδα, κωλικό νεφρού, κλπ.) Ουρολογικές παθήσεις (αδένωμα του προστάτη, προστατίτιδα, κλπ.)- Γαστροεντερικές ασθένειες Ασθένειες του αναπνευστικού συστήματος (βρογχίτιδα, άσθμα, Πνευμονικό οίδημα, πνευμονία, κλπ.) Πονοκεφάλους διαφόρων προελεύσεων Παθήσεις του κεντρικού και περιφερειακού νευρικού συστήματος Γυναικολογικές παθήσεις Αμυγδαλίτιδα, λαρυγγίτιδα, μέση ωτίτιδα και πολλές άλλες ασθένειες

Είναι ζωτικό για την ευεξία σας το να έχετε ισορροπημένη και ποικίλη διατροφή, καθώς και να έχετε ένα δραστήριο τρόπο ζωής.
TO NONI KANEI TH ΔΙΑΦΟΡΑ

Η Επιστήμη Πίσω από το Φρούτο του Νόνι

Ο κόσμος της επιστήμης έχει προοδεύσει πoλύ από την εποχή των πρώτων ερευνών πάνω στο νόνι, αλλά το αρχικό συμπέρασμα παραμένει το ίδιο. Το νόνι σου κάνει καλό.
Πρόσφατα, καινούριες εταιρίες χυμών έχουν δείξει ενδιαφέρον για τα υγιεινά οφέλη των φλαβονοειδών και των πολυφαινόλων, αλλά αυτά υπάρχουν σε όλα τα φρούτα. Και δυστυχώς, πολλά φλαβονοειδή είναι πολύ ασταθή διασπώνται κατά την επεξεργασία την παστεριοποίηση και την αποθήκευση.

Αλλά τα ιριδοειδή διαφέρουν από τα φλαβονοειδή. Δεν είναι ασταθείς πολυφαινόλες. Τα ιριδοειδή συντίθονται από φυτά διαμέσου βιοχημικών λειτουργιών.

Τα ιριδοειδή είναι εξαιρετικά σταθερά, και ειδικά αυτά που υπάρχουν στο φρούτο του νόνι. Το DAA, το ποιό κοινό συστατικό του Tahitian Noni, δεν καταστρέφεται κατά την συγκομιδή, την επεξεργασία ή την αποθήκευση.

Independent Product Consultant for Tahitian Noni International Member ID #2943246
Tahitian Noni™ International Used with permission. All rights reserved | Tahitian Noni™ , MORINDA inc are trademarks of Tahitian Noni International
Design, Developed & Powered by 2easy Web Applications