Πέμπτη 14/11/2019

Προορίζονται για τη διενέργεια αντι-παρασιτικής θεραπείας και ειδικότερα για την ίαση ενός ευρέως φάσματος ασθενειών με μολυσματική βάση. Η συσκευή μπορεί να καταστρέψει τους εξής μικροοργανισμούς: Ιοί - 90 είδη Βακτήρια - 91 είδη Μύκητες - 61 είδη Η απλούστερη - 31 είδη Έλμινθες - 33 είδη

Κλινική αποτελεσματικότητα της θεραπείας είναι μεγαλύτερη από 85%: Είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι οι συσκευές Deta Ritm αντιμετωπίζουν με επιτυχία τις κάτωθι ασθένειες: Nοσήματα του καρδιαγγειακού συστήματος (υπέρταση, στηθάγχη, Tαχυκαρδία, οίδημα, φλεβίτιδα, κλπ.) Eνδοκρινικές διαταραχές Παθήσεις των νεφρών (πυελονεφρίτιδα, κωλικό νεφρού, κλπ.) Ουρολογικές παθήσεις (αδένωμα του προστάτη, προστατίτιδα, κλπ.)- Γαστροεντερικές ασθένειες Ασθένειες του αναπνευστικού συστήματος (βρογχίτιδα, άσθμα, Πνευμονικό οίδημα, πνευμονία, κλπ.) Πονοκεφάλους διαφόρων προελεύσεων Παθήσεις του κεντρικού και περιφερειακού νευρικού συστήματος Γυναικολογικές παθήσεις Αμυγδαλίτιδα, λαρυγγίτιδα, μέση ωτίτιδα και πολλές άλλες ασθένειες

Είναι ζωτικό για την ευεξία σας το να έχετε ισορροπημένη και ποικίλη διατροφή, καθώς και να έχετε ένα δραστήριο τρόπο ζωής.
noni έγκριση κυκλοφορίας

Tahitian Noni InternationalΗ Tahitian Noni International έλαβε στις 5 Ιουνίου 2003 τη νόμιμη άδεια από την Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις Βρυξέλες για την επίσημη διάθεση του Χυμού Tahitian Noni™ 

O Χυμός Tahitian Noni™  είναι το πρώτο προϊόν που παράγεται από τον χυμό του καρπού NONI, το οποίο επιτρέπεται να πωληθεί στην Ευρώπη.

Μην απλώς πιστεύετε. Μάθετε.

Η Tahitian Noni International Inc. ήταν η πρώτη εταιρία που έλαβε την εξουσιοδότηση να εισάγει στην αγορά τον "χυμό νόνι" σαν καινοτόμο συστατικό τροφίμου. Η εταιρία πέρασε μιά πολύ λεπτομερή και ακριβή αξιολόγιση ασφάλειας για Καινοτόμους Τροφές υπό τον κανονισμό (EC) Αρ. 258/97.

Φυσικά, η Tahitian Noni International συνεχίζει ακόμα να είναι αφοσιωμένη στην επιστήμη, πράγμα που καθιστά την εταιρία μας μοναδική στον κόσμο της υγείας και ευεξίας. Παράδειγμα, λάβαμε έγκριση Καινοτόμου Τροφής το 2008 για το τσάι με φύλλα Νόνι.

Η ΤΝΙ λαμβάνει την Τρίτη της Έγκριση Νέων Τροφίμων από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή
Είμαστε πολύ υπερήφανοι που ανακοινώνουμε, ότι στις 21-04-2010 η Tahitian NONI έλαβε την Τρίτη της Έγκριση Νέων Τροφίμων από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Αυτή η έγκριση υποβλήθηκε το 2006 και έκτοτε ήταν σε εκκρεμότητα. Συνεπώς, τα συμπυκνωμένα Νόνι και τα Noni puree καθώς και ο χυμός Noni και τα φύλλα νόνι είναι πλέον εγκεκριμένα και πωλούνται εντός της Ευρωπαϊκής ένωσης.

Αυτή η Τρίτη έγκριση Τροφίμων τοποθετεί την εταιρεία μας σε μία εξαιρετική θέση : η ΤΝΙ τώρα μοιράζεται την 2η θέση με την Danone στην κατηγορία Νέων Τροφίμων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι διαδικασίες έγκρισης για τα Νέα Τρόφιμα είναι χρονοβόρα, κοστίζουν και απαιτούν εκτεταμένες επιστημονικές μελέτες που αποδεικνύουν την ασφάλεια των προϊόντων που θα εγκριθούν. Η περίοδος από την συμπλήρωση της αίτησης έως την έγκριση μπορεί να διαρκέσει έως και 5 χρόνια.

Ο Kevin Asay, ο Διευθυντής της ΤΝΙ που είναι υπεύθυνος για τις Ρυθμιστικές Υποθέσεις και Εξασφάλιση Ποιότητας, δηλώνει : «14 χρόνια μετά την ίδρυση της εταιρείας μας, είμαστε πλέον σε θέση να ανταγωνιστούμε την Danone εφόσον εγκρίθηκαν οι αιτήσεις μας των Νέων Προϊόντων. Είμαστε πολύ υπερήφανοι στην ΤΝΙ για αυτό το επίτευγμα. Θεωρούμε ότι αυτό είναι το αποτέλεσμα της αφοσίωσής μας στην επιστήμη και στην ποιότητα από την πρώτη ημέρα».

Έχοντας λάβει τις εγκρίσεις από τις τρεις αιτήσεις Νέων Προϊόντων, η TNI καλύπτει πλέον όλες τις κατηγορίες τροφίμων σχετικά με τα προϊόντα νόνι. Το 2003 η ΤΝΙ έλαβε την έγκριση να τοποθετήσει τον Πρωτότυπο χυμό Νόνι Ταϊτής στην αγορά. Το 2008 ακολούθησε η έγκριση για τα φύλλα νόνι ως ένα συστατικό τροφίμων για την Παρασκευή εγχυμάτων, όπως τα Φύλλα Τσαγιού NONI

Ανυπομονούμε να προωθήσουμε τα Ποτά NONI σε όλες τις αγορές, και να σας διευκολύνουμε, τα στελέχη μας, να μας βοηθήσετε να εκτελέσουμε την αποστολή μας καλύτερα από ποτέ : να ευλογήσουμε όλη την γη με την φυσική καλοσύνη του Νόνι, καθώς λέμε τις αλλαγές που επέφερε στην ζωή μας.

NONI ΕΓΚΡΙΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑς
Independent Product Consultant for Tahitian Noni International Member ID #2943246
Tahitian Noni™ International Used with permission. All rights reserved | Tahitian Noni™ , MORINDA inc are trademarks of Tahitian Noni International
Design, Developed & Powered by 2easy Web Applications