Τετάρτη 23/10/2019

Προορίζονται για τη διενέργεια αντι-παρασιτικής θεραπείας και ειδικότερα για την ίαση ενός ευρέως φάσματος ασθενειών με μολυσματική βάση. Η συσκευή μπορεί να καταστρέψει τους εξής μικροοργανισμούς: Ιοί - 90 είδη Βακτήρια - 91 είδη Μύκητες - 61 είδη Η απλούστερη - 31 είδη Έλμινθες - 33 είδη

Κλινική αποτελεσματικότητα της θεραπείας είναι μεγαλύτερη από 85%: Είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι οι συσκευές Deta Ritm αντιμετωπίζουν με επιτυχία τις κάτωθι ασθένειες: Nοσήματα του καρδιαγγειακού συστήματος (υπέρταση, στηθάγχη, Tαχυκαρδία, οίδημα, φλεβίτιδα, κλπ.) Eνδοκρινικές διαταραχές Παθήσεις των νεφρών (πυελονεφρίτιδα, κωλικό νεφρού, κλπ.) Ουρολογικές παθήσεις (αδένωμα του προστάτη, προστατίτιδα, κλπ.)- Γαστροεντερικές ασθένειες Ασθένειες του αναπνευστικού συστήματος (βρογχίτιδα, άσθμα, Πνευμονικό οίδημα, πνευμονία, κλπ.) Πονοκεφάλους διαφόρων προελεύσεων Παθήσεις του κεντρικού και περιφερειακού νευρικού συστήματος Γυναικολογικές παθήσεις Αμυγδαλίτιδα, λαρυγγίτιδα, μέση ωτίτιδα και πολλές άλλες ασθένειες

Είναι ζωτικό για την ευεξία σας το να έχετε ισορροπημένη και ποικίλη διατροφή, καθώς και να έχετε ένα δραστήριο τρόπο ζωής.

Η αρχαία παράδοση και η σύγχρονη έρευνα συνηγορούν για τη δύναμη του Νόνι. Απαραίτητο για όλους όσους ενδιαφέρονται για γενική ευεξία.

Ο χυμός TAHITIAN NONITM ORIGINAL περιέχει φυσικό μαγγάνιο το οποίο: προστατεύει τα κύτταρα από οξειδωτική βλάβη, συμβάλλει στη διατήρηση και επαναφαρά της φυσιολογικής κατάστασης των οστών και συμβάλλει σε ένα φυσιολογικό μεταβολισμό που αποδίδει ενέργεια.

Ένας χυμός για όλους.

Παιδιά, ενήλικες, άτομα τρίτης ηλικίας, αθλητές.
Οι διάφορες ομάδες έχουν διαφορετικές διατροφικές ανάγκες. Γι’αυτό δημιουργήσαμε μία γκάμα χυμών που παρέχουν στον καθένα την ιδανική ποσότητα Ιριδοειδών.

Ποιό σας ταιριάζει?

Η ΤΝΙ έχει δημιουργήσει μιά παντελώς καινούρια σειρά χυμών, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν σε σας και την οικογένεια σας διάφορα επίπεδα Νόνι και Ιριδοειδών, που είναι ο δείκτης ποιότητας που έχουμε ταυτοποιήσει στο εκπληκτικό φρούτο του νόνι.

Ποιο είναι λοιπόν το κατάλληλο Tahitian Noni ™ για σας ;

ΠΙΝΑΚΑς ΕΠΙΛΟΓΗς
 
Independent Product Consultant for Tahitian Noni International Member ID #2943246
Tahitian Noni™ International Used with permission. All rights reserved | Tahitian Noni™ , MORINDA inc are trademarks of Tahitian Noni International
Design, Developed & Powered by 2easy Web Applications