Τετάρτη 23/10/2019

Προορίζονται για τη διενέργεια αντι-παρασιτικής θεραπείας και ειδικότερα για την ίαση ενός ευρέως φάσματος ασθενειών με μολυσματική βάση. Η συσκευή μπορεί να καταστρέψει τους εξής μικροοργανισμούς: Ιοί - 90 είδη Βακτήρια - 91 είδη Μύκητες - 61 είδη Η απλούστερη - 31 είδη Έλμινθες - 33 είδη

Κλινική αποτελεσματικότητα της θεραπείας είναι μεγαλύτερη από 85%: Είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι οι συσκευές Deta Ritm αντιμετωπίζουν με επιτυχία τις κάτωθι ασθένειες: Nοσήματα του καρδιαγγειακού συστήματος (υπέρταση, στηθάγχη, Tαχυκαρδία, οίδημα, φλεβίτιδα, κλπ.) Eνδοκρινικές διαταραχές Παθήσεις των νεφρών (πυελονεφρίτιδα, κωλικό νεφρού, κλπ.) Ουρολογικές παθήσεις (αδένωμα του προστάτη, προστατίτιδα, κλπ.)- Γαστροεντερικές ασθένειες Ασθένειες του αναπνευστικού συστήματος (βρογχίτιδα, άσθμα, Πνευμονικό οίδημα, πνευμονία, κλπ.) Πονοκεφάλους διαφόρων προελεύσεων Παθήσεις του κεντρικού και περιφερειακού νευρικού συστήματος Γυναικολογικές παθήσεις Αμυγδαλίτιδα, λαρυγγίτιδα, μέση ωτίτιδα και πολλές άλλες ασθένειες

Είναι ζωτικό για την ευεξία σας το να έχετε ισορροπημένη και ποικίλη διατροφή, καθώς και να έχετε ένα δραστήριο τρόπο ζωής.
Προϊόντα
Η πιο δυνατή και δραστική μας φόρμουλα
24/04/2012


Η δυνατή φόρμουλα του Max συμπεριλαμβάνει εντελώς φυσικά ιριδοειδή. Η κάθε δόση 60ml περιέχει 120mg ιριδοειδών από φυσικές πηγές φυτών.

Κύρια Συστατικά του Max
· Morinda citrifolia (νόνι)
· Olea europaea (Ελιά)
· Cornus mas ( Κεράσι Cornelian)
· Vaccinium corymbosum (μύρτιλο)

Τι είναι το Νόνι ;
Η Επιστήμη Πίσω από το Φρούτο του Νόνι

Ο κόσμος της επιστήμης έχει προοδεύσει πoλύ από την εποχή των πρώτων ερευνών πάνω στο νόνι, αλλά το αρχικό συμπέρασμα παραμένει το ίδιο. Το νόνι σου κάνει καλό.
Πρόσφατα, καινούριες εταιρίες χυμών έχουν δείξει ενδιαφέρον για τα υγιεινά οφέλη των φλαβονοειδών και των πολυφαινόλων, αλλά αυτά υπάρχουν σε όλα τα φρούτα. Και δυστυχώς, πολλά φλαβονοειδή είναι πολύ ασταθή διασπώνται κατά την επεξεργασίσ, την παστεριοποίηση και την αποθήκευση.
Η επιστήμη πίσω από το Νόνι

TO NONI, είναι φρούτο και αποκαλείται στην Ταϊτή και ως «θαύμα της φύσης»,  Εάν ψάχνετε για κάποιο φρούτο που ισχυρίζονται ότι κάνει για όλα αλλά χωρίς αποδείξεις, τότε ήρθατε σε λάθος μέρος. Τα ποτά της Tahitian Noni™ Original πολύ απλά δουλεύουν. Και ξέρουμε γιατί.

Αθλητές συστήνουν
Aνακοινώσεις
Ορειβατικός Μαραθώνιος Ολύμπου To 2010 για 1η φορά υπήρξε η δυνατότητα οι αθλητές που λάβανε μέρος στον 24ο Ορειβατικό Μαραθώνιο του Ολύμπου να δοκιμάσουν το νέο φυσικό Χυμό Tahitian Noni™ Pure. Πιστεύουμε ότι με αυτό τον τρόπο βοηθήσαμε στην προσπάθεια τους και ταυτόχρονα δώσαμε την ευκαιρία να γνωρίσουν τα νέα εξελιγμένα προϊόντα Διατροφής για αθλητές. Τα προϊόντα Τahitian Noni είναι εγκεκριμένα για πώληση στην ΕΕ και ταυτόχρονα έχουν περάσει από τους ελέγχους Αντιντόπινγκ της Ρωσίας, Γερμανίας και Κίνας.
Περισσότερες πληροφορίς για τον αγώνα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα http://www.olympos-marathon.gr/

Παραγγείλετε προϊόντα
Ποιο είναι λοιπόν το κατάλληλο Tahitian Noni ™ για σας ;

Ο πιο οικονομικός τρόπος για να παραγγείλετε και να έχετε άμεσα τα μοναδικά προϊόντα Tahitian Noni™ είναι μέσω των ανεξαρτήτων συμβούλων της TNI. 
Πιστοποιημένος ανεξάρτητος σύμβουλος προϊόντων Ευάγγελος Κολοκοτρώνης
Τηλ. 2310 708795 Κιν. 6932 873483 Member ID #2943246 
 
Κάντε κλικ εδω για παραγγελία

Independent Product Consultant for Tahitian Noni International Member ID #2943246
Tahitian Noni™ International Used with permission. All rights reserved | Tahitian Noni™ , MORINDA inc are trademarks of Tahitian Noni International
Design, Developed & Powered by 2easy Web Applications